Alig lehet ráismerni: így fest smink nélkül az 57 éves Sandra Bullock - Fotó

fotó színésznő Sandra Bullock smink nélkül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sandra Bullock épp új filmjét, a The Unforgivable (A megbocsáthatatlan) című thrillert forgatja. Az első nyilvánosságra kerülő fotók szerint a színésznő megmutatja a filmben valódi arcát: smink nélkül, lepukkant környezetben állt a kamerák elé. 

A népszerű világsztárt romantikus komédiákban ismerhettük meg, de az idő előrehaladtával egyre inkább a drámai szerepeket részesíti előnyben. Ilyen lesz A megbocsáthatatlan című thriller is, ahol Sandra Bullock egy olyan nőt alakít, aki többévnyi raboskodás után szabadul a börtönből.

A karakter élethű megformálása érdekében az 57 éves színésznő smink nélkül mutatkozik a kamerák előtt, ami kifejezetten jól áll neki. Mintha nem fogna rajta a kor, alig van ránc az arcán és a kislányos bája sem fakult az idő folyamán.

Sandra Bullock a The Unforgivable című filmben Forrás: Netflix

Szépsége talán annak is köszönhető, hogy a világhírű színésznő boldog párkapcsolatban él Bryan Randall-el és két örökefogadott gyermekükkel. Sőt, nemrégiben az is kiderült, hogy titokban összeházasodott a sztárpáros.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.