Baleset történt a Dancing with the Stars próbáján: egy pillanat alatt megtörtént a baj

Forrás: TV2 -
Nagy Réka Dancing with the Stars baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dancing with the Stars próbáján történt baleset Nagy Rékával: csak egy pillanatra nem figyelt oda, és máris megtörtént a baj.

Nagy Réka a tavalyi győztes, Hegyes Berci oldalán lép színpadra szombaton a Dancing with the Stars műsorában. A debütálást rengeteg próba és gyakorlás előzte meg, de hiába az alapos felkészülés, Réka nagyon izgul főleg azóta, hogy az egyik próbán történt vele egy kis baleset.

Tegnapelőtt a próbán egy emelés gyakorlása közben a fenekemre estem. Figyelmetlen voltam, ráadásul ez nem is a koreográfia legnehezebb része, de elég volt egy kis koncentrációhiány és megtörtént a baj.

Nagy Réka elesett a próbán Forrás: TV2

Berci végtelenül jól viseli az én izgulásomat, nem hagyja, hogy belesüllyedjek ebbe és pörgessem magam a negatív gondolatokon.

"Bercinek az a taktikája, hogy nem beszélünk a szombatról, hogy élő adás lesz. A próbákon az adott koreográfián, a hibák kijavításán dolgozunk, de nem erősítjük azt, mi is vár ránk, hogy tényleg le tudjak nyugodni és csak a táncra figyeljek majd" - árulta el Réka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.