"Milyen világot élünk?" - Borzalmas dolog történt a TV2 sztárjával

Forrás: Kocsis Lilkó -
feltörték Exatlon Hungary Kocsis Lili Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Exatlon Hungary harmadik évadának egykori versenyzője, Kocsis Lilkó a közösségi oldalán számolt be arról, hogy néhány nappal ezelőtt valaki feltörte az Instagram-fiókját.

Az Exatlon Hungary harmadik évadának Bajnoka szomorúan számolt be arról közösségi oldalán a követőinek, hogy a napokban valaki feltörte az Instagram profilját.

A sportoló értetlenül áll a történtek előtt, nem érti, hogy valaki miért tesz ilyet.

"Milyen világot élünk? Miért akarunk rosszat embertársunknak?

Kocsis Lilkóval borzalmas dolog történt Forrás: Kocsis Lilkó

Én mindig úgy èltem az èletemet (valószínű ez neveltetès kérdése is....), hogy sosem akartam rosszat másnak. Ha valaki jobb volt valamiben nálam, csodáltam ès arra törekedtem, hogy tanuljak tőle, ha valamiben esetleg nekem volt több tapasztalatom vagy tudásom, akkor igyekeztem segíteni" - írta posztjában Lilkó, aki elbizonytalanodott, hogy van-e értelme helyesen és jól cselekedni a mai világban.

"Igenis van!!! Ez számomra is egy jel volt, hogy még jobban figyeljünk oda egymásra! Egy èletünk van, azt éljük békében ès szeretetben, ezt javaslom mindenkinek! Sose tegyünk kárt másnak, vagy más munkájában még akkor sem, ha az a mi javunkat szolgálja!" - magyarázta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.