Csuti mindenben támogatja Kulcsár Edinát, egy dolgot kivéve: "Nehezen lépek túl ezen"

Forrás: Instagram/Csuti -
csók csókjelenet házasság színészet Kulcsár Edina Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina nagy fába vágja a fejszejét: a kétgyerekes anyuka és üzletasszony szeretné kitanulni a színészet mesterségét. Férje, Csuti mindenben támogatja, csak egy dolog van, amit egyelőre nem tud megemészteni.

Kulcsár Edina szeptember 28-án tesz felvételi vizsgát a Lumiere Filmiskolába, s ha minden jól megy, akkor októbertől már Kerekes Vica és Anger Zsolt osztályában tanulhatja a színész szakma fortélyait. Az órák hétvégén lesznek, így komoly logisztikára lesz szükség, hogy a kétgyermekes anyuka megvalósíthassa az álmát.

Csuti mindenben támogatja Kulcsár Edinát, a csókjelenetek azonban nagyon zavarják. Forrás: Instagram/Csuti

Férje, Csuti mindenben támogatja és igyekszik besegíteni, ott, ahol tud, hogy Edina majd gondtalanul koncentrálhasson a tanulmányaira. Egy dolgon azonban nem tud túllépni: már a csók- és szerelmi jelenetek gondolatától is rosszul van.

- nyilatkozta Csuti a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.