Ennek köszönheti Jeles Eszter francia versenytársa, hogy megúszta a tragikus bukást - Fotó

sisak lovas baleset zsoké Jeles Eszter Tracy Menuet lovassport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész országot megrázta Jeles Eszter, a fiatal nyíregyházi zsokélány halálhíre. A sportoló súlyos balesetet szenvedett Isztambulban a Fegentri Amatőrlovas Világbajnokságon, 13 napig küzdöttek az életéért, de végül szervezete feladta a harcot. 

Borzalmas baleset történt két héttel ezelőtt Isztambulban. A Jeles Eszter előtt haladó francia lány elesett a lovával, s mivel Eszternek esélye sem volt őt kikerülni, így ő is hatalmasat bukott lovával. A fiatal lány súlyos fejsérülést szenvedett, és hiába küzdöttek az életéért, 13 nap után feladta a szervezete a harcot.

A francia versenyző, Tracy Menuet is kórházba került, de ő csak könnyebb sérüléseket szenvedett, így ma már otthon lábadozik. A francia lányt nagyon megviselték a történtek, Facebook profilképét is megváltoztatta: fekete gyászszalag került rá, mellette egy fehér vadgalamb, egy összetört szív és egy betű: E.

Tracy életét valószínűleg a bukósisakja mentette meg, melyről egy képet is posztolt Facebook-oldalára. A fotó mellé a következő szöveget írta:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.