Ezek a csillagjegyek szinte mindig rossz emberbe szeretnek bele

Forrás: Shutterstock -
párkapcsolat csillagjegy horoszkóp szerelem magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szerelem nem csak gyönyörű, fájdalmas is lehet, és vannak olyan csillagjegyek, akik szinte csak így ismerik ezt az érzést. Ennek ellenére nem szabad feladni a reményt, hogy egyszer valaki mellett igazán boldogok lehetnek. Az igyekezet előbb vagy utóbb elnyeri jutalmát.

A szerelem az egyik legszebb érzés a világon: az ember úgy érzi, mindenre képes, a föld fölött jár, rajta van a rózsaszín szemüveg. Ezt az állapotot azonban sokszor a keserű ébredés követi. Vannak csillagjegyek, akiket a valóság sokkal többször csapja arcul, gyakrabban szenvednek a szerelmi bánattól, mint mások. Most eláruljuk, kik azok, akik általában rossz embernek adják oda a szívüket.

Kos (03.21.-04.20.)

A Kos jegyében születetteknek nagyon fontos a környezetük véleménye, ezért olyan partnert keresnek, aki jó fogásnak számít. Sokszor nem is a párjuk személyisége a fontos, hanem annak népszerűségébe szeretnek bele. Ha valakit sokan kedvelnek, az még nem biztos, hogy azt jelenti, hogy egy Koshoz is illik. A különbségek pedig az idő múlásával kiütköznek. A Kosoknak meg kell tanulniuk elfogadni, hogy nem biztos, hogy a legnépszerűbb ember lesz az ideális társ, nem kell, hogy a párjukat mindenki szeresse. Maguknak kell párt választniuk, nem a környezetüknek.

A Kos jegyében születetteknek nagyon fontos a környezetük véleménye, ezért olyan partnert keresnek, aki jó fogásnak számít Forrás: Shutterstock

Ikrek (05.21.-06.21.)

Az Ikrek szülöttei attól igazán boldogok, ha folyton emberek veszik körül őket. Egyáltalán nem szeretnek egyedül lenni. A magánytól való félelmük miatt pedig sokszor olyan kapcsolatokba mennek bele, amiről tulajdonképpen már az elején tudják, hogy nem lesz jó vége. Az Ikreknek meg kell tanulniuk, hogy a félmegoldás nem vezet jóra; csak azért elfogadni valakinek a közeledését, mert éppen nincs senkijük, nem jó ötlet. Az egyedüllét sokszor segítene abban, hogy jobban megismerjék magukat, meg tudják fogalmazni, milyen partnerre vágynak, ez pedig megvédené őket a csalódásoktól.

Rák (06.22.-07.22.)

A Rákok nagyon érzelmesek, hajlamosak valakibe nagyon gyorsan beleszeretni. Emiatt nem veszik észre a partnerük azon tulajdonságait, amik hozzájuk nem passzolnak. Amikor viszont kiderül, hogy nem minden kerek a kapcsolatban, a Rákok csalódottak, úgy érzik, valaki megint összetörte a szívüket, játszott az érzéseikkel. Különösen megbántódnak, ha azt mondják rájuk, hogy túlságosan ragaszkodóak. Meg kell tanulniuk egy kapcsolatba óvatosan beleengedni magukat, alaposan megismerni a másikat. Nem jó, ha az ember már egy bimbódzó kapcsolat elején mindent akar.

Különösen megbántódnak, ha azt mondják rájuk, hogy túlságosan ragaszkodóak Forrás: Shutterstock

Nyilas (11.23.-12.21.)

A Nyilasok olyan partnert keresnek, aki meghagyja a személyes szabadságukat, nem korlátozza, szabályozza őket. Ennek eredményeként olyan emberek iránt érdeklődnek, akik megközelíthetetlennek tűnnek. Ezt a távolságtartást, hűvösséget összekeverik a szabad kapcsolat reményével, és nem veszik észre, hogy tulajdonképpen valódi érdeklődés nincs az irányukban. A sikeres párkapcsolatokhoz a Nyilasoknak meg kell tanulniuk, hogy az irántuk táplált érdeklődés nem egyenlő azzal, hogy megfojtják őket egy párkapcsolatban.

Még több horoszkóp a Life.hu-n:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.