Hét év után véget ért a népszerű magyar színész-énekes házassága - ezért döntöttek a szakítás mellett

Forrás: Veréb Tamás -
házasság válás Veréb Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan mi is beszámoltunk róla, hét év után véget ért Veréb Tamás házassága. A szomorú hírt a színész Facebook-oldalán tette közzé.

Veréb Tamás Facebook-oldalán közölte a rajongóival, hogy hét év házasság után elválnak útjaik feleségével, Klajkó Szandrával.

"Kedves közönségem, kedves Barátok! Hét év után véget ért Szandival a házasságunk. Nagy szerelem volt a miénk, de mostanra elfáradt.
Mindketten megpróbáltuk menteni a kapcsolatunkat, mindent megtettünk, de beláttuk, hogy más utakra rendelt minket a sors. Ahogy a kapcsolatunkat is a legmélyebb tisztelet és szeretet kísérte végig, úgy a jövőben is így gondolunk egymásra, de már csak jóbarátként" - olvasható a színész-énekes közleményében.

Veréb Tamás és felesége, Szandi hét év úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják Forrás: Veréb Tamás

Tamás korábban azt nyilatkozta, hogy fontos számukra az egymás iránti figyelem, hogy csak a másikra koncentráljanak.

Ismerősök szerint az utóbbi időszakban nem volt sok idejük egymásra, aminek köszönhetően szépen lassan elhidegültek a másiktól

- írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.