Közel az 50-hez gyereket vár a magyar botrányhősnő: soha nem akart anya lenni

Forrás: facebook.com/Tereskova-Nagy-Kriszta-x-T -
Nagy Krisztina anyaság Tereskova várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Habár soha nem szerepelt tervei között az, hogy anya legyen, most mégis várandós a polgárpukkasztásaival elhíresült Nagy Kriszta Tereskova. A művésznőt lepte meg a legjobban a hír.

Nagy Kriszta Tereskova hamarosan 50 éves lesz, és nemsokára édesanyává válik. A botrányhősnő ugyanis várandós, ami őt lepte meg a legjobban. Párjával 4 éve vannak együtt, és Bence az első férfi az életében, aki mellett megfordult a fejében, hogy gyermeket vállaljon. Ennek ellenére igen nagy megdöbbenést okozott, hogy valóban megfogant a közös gyerekük.

Hamarosan 50 éves lesz Tereskova Forrás: facebook.com/Tereskova-Nagy-Kriszta-x-T

Most először érzem, hogy van nálam fontosabb számomra,

Megmondom őszintén, aggódom, milyen anya leszek.

Magyar hírességek, akik 40 év felett vállaltak gyermeket

Egy újszülött érkezése mindig nagy öröm a családban. Vannak, akik fiatalon, mások kicsit később vállalják, hogy bővüljön a család. A magyar sztárvilágban több olyan édesanya is van, aki a negyedik X után hozta világra a gyermekét. Olvasd el erről a Life.hu cikkét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.