Ma van Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc esküvője: Itt vannak a legfrissebb információk

Forrás: Várkonyi Andrea/Instagram -
esküvő Várkonyi Andrea Alcsútdoboz arborétum Mészáros Lőrinc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elérkezett  a nagy nap, ma hivatalosan is összeköti az életét Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc. Most többek között az is kiderül, hogy melyik településen kel egybe az ifjú pár.

Az elmúlt hónapokban rengetegen találgattak Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea közelgő esküvőjével kapcsolatban. Ma azonban lehull a lepel, ugyanis ma tartják a műsorvezető és a milliárdos üzletember esküvőjét Alcsútdobozon.

A Blikk információi szerint az alcsútdobozi arborétum bejárata előtt már délelőtt óta biztonsági őrök fogadják a folyamatosan érkező luxusautókat. Fél 11 körül már klasszikus zene hallatszódott ki az arborétum belsejéből, valószínűleg hangpróba volt.

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc ma hivatalosan is összeköti az életét Forrás: Várkonyi Andrea/Instagram

A biztonságra is kiemelt figyelmet fordítanak a helyszínen, ezt bizonyítja az is, hogy a biztonsági őrök folyamatosan járőröznek az arborétum bejárata körül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.