"Hagyd ott Edinát, felnevelem szívesen a gyerekeidet is" - Csuti félreérthetetlen ajánlatot kapott, Kulcsár Edina jól szórakozik rajta

ajánlat Kulcsár Edina szerelmes levél Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina a közösségi oldalán mutatta meg követőinek azt az üzenetet, jobban mondva szerelmi vallomást, amit Csuti kapott.

"Egyszerűen imádom az üzenetet, amit @csut.i kapott. Én olyan jót mosolyogtam rajta, hogy gondoltam, megosztom veletek, hátha nektek is mosolyt csal az arcotokra" - írta Edina az üzenetről, mely így szól:

"Szia Csutim csak annyit szerettem volna kerni toled hogy legyel mar szives ott hagyni az Edinat mert o nem valo neked te olyan szep ember vagy az edina is szep csak nem neked valo neked en vagyok valo en felnevelem szivesen a gyerekeidet is vagy ha akarod osszatok el egymas kozott a ket gyereket nagyon csodas ember vagy csuti nagyon szerelmes vagyok beled u.i. hagyd.ott.edinat!!!!!!!!!"

Edina követői természetesen nagyon jól szórakoznak az üzeneten. Sokan azt írják, hogy biztosan baj van a küldő fejében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.