Heti holdnaptár (szeptember 27 - október 3.): Most feleslegesen kergetjük az aktuális álmokat

asztrológia ezotéria holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egész héten fogyatkozóban lesz a Hold, így nem csoda, hogy mindenki energiátlan, lassú, semmitmondó, és még kicsit nyűgös is... Az teljesen rendben van ezekben a napokban, ha még az életkedv sem repked. Békéljünk meg ezzel a helyzettel, jövő héten jobb lesz minden az Újhold után. Most feleslegesen kergetjük az aktuális álmokat, azok aligha elérhetők. Jövő héten viszont fordul a kocka, érdemes türelmesnek lenni. Hacsak nincs kényszerhelyzet, senki ne vállaljon fel olyan kihívást és feladatot, ami túl nagy kockázatokat rejt. Ami nem megy magától, vagy nem kapunk valakitől önzetlen segítséget, azt ne erőltessük.

2021. szeptember 27., hétfő az ♊ben (Fogyó hold, Ikrek)

Nehéz nap, akadályokkal kell megküzdeni - épp ezért a béke és a nyugalom megtartása lényeges teendő. Ajánlott a gondolkodás, alapos tervezés, az aktuális célok átértékelése. A mai napon a határozottságunk jó fegyver a nehézségekkel szemben.

2021. szeptember 28., kedd az ♊ben (Fogyó hold, Ikrek)

Előfordulhat, hogy kifordulunk önmagunkból, de ez nem lehet azonos azzal, hogy erőltetünk dolgokat, helyzeteket, döntéseket. Romboljuk le a régit, merjünk újat építeni, de közben ne becsüljük a tudásunkat és eredményeinket túl nagyra.

2021. szeptember 29., szerda a ♋ban (Fogyó hold, Rák)

Aki ezen a napon tágra nyílt szemekkel és kihegyezett fülekkel jár, meglepően sok és fontos információhoz juthat hozzá. Így messzire elkerülhetőek a bonyodalmak, és rá lehet lelni a fényre az alagút végén.

2021. szeptember 30., csütörtök a ♋ban (Fogyó hold, Rák)

Nehéz nap, amikor meglátjuk azt az igazságot is, amivel nem feltétlenül szeretnénk szembenézni. Feltétlenül összegezni kell az elmúlt időszak tapasztalatait, csak így lehet tisztán látni az aktuális helyzetet.

2021. október 1., péntek az ♌ban (Fogyó hold, Oroszlán)

Csendes, de mégis jó nap, a kapkodás viszont kerülendő. Kedved szerint formálhatod az eseményeket, mondj igent egy érdekes feladatra vagy egy tanulási folyamatra. Estére elfogy a szusz és az energia.

2021. október 2., szombat az ♌ban (Fogyó hold, Oroszlán)

Amennyiben a hétvége ellenére dolgozunk, tüsténkedünk és nem akarjuk benyomni a stop-gombot, - megtehetjük! Jó nap vásárláshoz, eladáshoz, anyagi ügyek rendezéséhez.

2021. október 3., vasárnap az ♍ben (Fogyó hold, Szűz)

Ajánlott eszmét cserélni, ötletelni, de mindenképpen vitamentesen! Aki bátor, az belátja a közelmúlt hibáit, elnézést kér, és jóváteszi a bakit. A hálálkodás, kedveskedés, odafigyelés se maradjon ki ebből a napból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.