Leégették az X-Faktorban a Sztárban sztár leszek! versenyzőjét: vidéki mentőautó búgásához hasonlították a produkcióját

Forrás: TV2 -
Kiss Attila Andor X-Faktor Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Attila Andor, a Sztárban sztár leszek! versenyzője nem először próbál szerencsét tehetségkutatóban, ám korábban az X-Faktorban csúnyán elbántak vele.

Kiss Attila Andor a Sztárban sztár leszek! egyik legemlékezetesebb figurája. Pápai Joci és Tóth Gabi is megkönnyezte, ahogy a 21 éves fiú Giacomo Puccini Turandot című operájából a Nessun Dormát elénekelte. Attila korábban is jelentkezett már tehetségkutatóba; 2018-ban próbált szerencsét az X-Faktorban, ahol azonban csúnyán elbántak vele: a szerkesztők kérésére egy stílusidegen angol rap számot kellett elénekelnie. Gáspár Laci azt mondta neki, hogy produkciója leginkább egy vidéki mentőautó búgásához hasonlított.

"Az év legnagyobb meglepetése vagy" - Leesett a zsűri álla ettől a produkciótól, Kiss Attila Andor Forrás: TV2

"Miután leégettek, az iskola bohóca lettem. Egy ilyen rossz élmény után az anyukám nagyon féltett a Sztárban sztár leszek!-től, mert azt hitte, hogy újra ezt csinálják majd velem. Bennem azonban erősebb volt a vágy, hogy bizonyítsak, és sikerült is! Fantasztikus érzés, hogy elnyertem a mesterek és a közönség tetszését. Nekem is megható volt, amikor sírni kezdtek. Az pedig, hogy Majka harcolt értem, hihetetlen jó érzéssel töltött el" - mondta Attila a Borsnak.

A Sztárban sztár leszek! következő adását vasárnap este 19:30-kor láthatják a nézők, szombat este 20:00-kor pedig a Dancing with the Stars első adását tűzték műsorra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.