"A kevesebb néha több" - Nagyon megosztotta az embereket Kiss Ramóna brutál szexi ruhája - Fotó

szexi túlzás Dancing with the Stars megosztó Kiss Ramóna műsorvezetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dancing with the Stars műsorvezetője, Lékai-Kiss Ramóna igen szexi ruhában vezette az első adást.

Második évadával robbant be a Dancing with the Stars szombat este. A műsort, akárcsak az első évadvan, most is Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András vezeti. Nemcsak a versenyzők, de Rami is elképesztően szexi ruhában indította a műsort a minap: a különleges szett nem sokat bízott a fantáziára.

Rami kétségkívül elképesztően dögös, és ez a különleges ruha is nagyon jól állt rajta, azonban az embereket egyértelműen megosztotta. Voltak, akik egyenesen odáig voltak a műsorvezetőért, sokak szerint viszont nem kellett volna ennyire merész szerelésben mutatkoznia.

-írták a kommentelők műsorvezető fotója alatt, de bókokat is kapott jócskán:

Neked tetszett Kiss Ramóna ruhája?

Túlfűtött erotika és szexuális feszültség a színpadon: Tóth Andi mindenkit levett a lábáról - Videóhttps://www.life.hu/eletmod/20210926-tulfutott-erotika-es-szexualis-feszultseg-a-szinpadon-toth-andi-mindenkit-levett-a-labarol-video.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.