"Ez egy kib*szott tévéműsor" - Majka ismét megríkatta Tóth Gabit

Tóth Gabi Majka zsűri sírás Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma este folytatódik a Sztárban sztár leszek!, és az előzetes alapján abban biztosak vagyunk, hogy ma sem fogunk unatkozni.

Sok minden történt az elmúlt hetekben a Sztárban sztár leszek! stúdiójában. Majka kétszer küldte haza ugyanazt a versenyzőt, amiért a nézők durván beleálltak, de nem volt hiány vidám pillanatokból sem, a múlt heti adásban például egy 71 éves versenyző próbálta elcsábítani Pápai Jocit.

Nos, a ma esti adásban sem lesz hiány feszültségben, sírásban és örömben. A vasárnapi adás előzetesében láthatjuk, hogy Tóth Gabi és Majka ismét egymásnak feszülnek, Köllő Babett pedig annyira elérzékenyül, hogy könnyekben tör ki. Ma este eldől, melyik versenyzők kerülnek Pápai Joci és Tóth Gabi csapatába. Sztárban sztár leszek! ma este 19:30-tól a TV2-n!

Balhé a stúdióban, keményen beszóltak Tóth Gabinak: "Olyantól fogadom el ezt a tanácsot, aki el tudja ezt jobban énekelni"https://www.life.hu/eletmod/20210919-balhe-a-studioban-kemenyen-beszoltak-toth-gabinak-sztraban-sztar-leszek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.