Pénteken házasodott össze Várkonyi Andrea és Mászáros Lőrinc az alcsúti arborétumban. Folyamatosan érkeznek az információk az év esküvőjéről: már tudjuk, hogy volt tüzijáték és külföldi sztárfellépő, és most az is kiderült, mi volt a menü.

A Blikk megszerezte a menükártyát Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjéről. A vendégek igazi ínyencségek közül válogathattak, de az sem maradt éhen, aki a klasszikus fogásokat részesíti előnyben. Íme az ételek listája:

Előétel:

  • Homár-mangó krémfresch
  • Fésűkagyló-wakame / citrushínár
  • Polipsaláta
  • Szusiválaszték
  • Kaviár
  • Szarvassonkarolád – töksajtkrém
  • Konfitált libamáj – birsalma-vanília
  • Ázsiai wagyubélszín – wontoncsipsz
  • Magyar és francia sajtválogatás
  • Gyümölcsök
  • Salátabár – dresszingek

Leves:
Ököruszály-, kakas-, fácánleves, kacsamájas tészta

Főfogások:

  • Borjú bécsi
  • Sajtos-krémes burgonya
  • Őzsült, cékla
  • Sütőtökrizottó
  • Lazac, tintahal, polip, kalamataolíva
  • Sült, töltött padlizsán, hollandi mártás
  • Lazactortellini, homár, kaviár, homárbisque
  • Bélszín, libamáj, demi szósz
  • Szarvasgombás lapcsánka
  • Töltött csirkemellfilé – édesburgonya
  • Rántott vargánya — remoulade
  • Kacsamell – káposztával töltött gombóc
  • Karcagi birkapörkölt, pacal – sós burgonya
  • Sült zöldségek

Gyerekmenü:

  • Rántott csirke – rizibizi
  • Bolognai spagetti

Éjféli vacsora:

  • Töltött káposzta – friss kenyér, tejföl
  • Borjúpaprikás tésztában

Desszert:

  • Macaron lollipop, Toffifee desszert, Mont Blanc kockadesszert, kakaóbab
  • Kockadesszert mangó-kókusz, Nuance eper-tonka
  • Dome 4 csokis
  • Amareno eckler