Felfedte a tökéletes popsi titkát az szexi modell: így lesz formás és feszes

popsi tökéletes fenék formás Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi modell, Amber Fields felfedte a tökéletes, feszes fenék titkát, és elárulta, ő mire esküszik.

Amber Fieldsnek nemcsak azért fontos, hogy a lehető legtökéletesebb legyen a teste, hogy szépnek lássa magát, de azért is, mert modellkedésből él. Ha valaki, ő aztán tudja, mi a feszes bőr titka, és most megosztotta követőivel is.

Amber a narancsbőr és a különböző bőrhibák ellen úgy veszi fel a harcot, hogy minden este jáde görgővel masszírozza bele a testápolót a bőrébe.

"Évek óta csinálom ezt, és sose nézett ki ilyen jól a bőröm. Minden úgy kezdődött, hogy az arcomat kezeltem a jáde görgővel, és észrevettem, hogy megváltozik a bőröm tapintása. Ki akartam próbálni az egész testemen. Sose hallottam, hogy bárki más csinálná ezt, mindenki csak arról szokott beszélni, hogy az arcát kezeli vele"mesélte a Daily Starnak Fields, aki közösségi oldalán előszeretettel mutogatja formás hátsóját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.