Sztárban sztár leszek! - Tóth Gabi teljesen megdöbbent Pápai Joci döntésén: "Lement a színpadról az érték, és leült helyére a szép"

Tóth Gabi Kútvölgyi Sára Pápai Joci Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tele volt drámával a Sztárban sztár leszek! vasárnap esti elődöntője, Majka és Tóth Gabi veszekedése után az énekesnő Joci döntésével sem értett egyet.

A Sztárban sztár leszek! vasárnap esti műsorában Pápai Joci és Tóth Gabi válogatta ki a versenyzőket az élő showba. Kútvölgyi Sára Joci csapatába került a válogatók során, az ő produkciója után feszültek egymásnak az ítészek. Sára nehéz dalt választott az elődöntőre, Tóth Gabi nem tudott kedves lenni vele, szerinte nem énekelt jól a fiatal lány, és igazából nincs is több benne, minthogy szép az arca. Majka viszont védelmébe vette, és arra buzdította Jocit, hogy vigye el magával Sárát az élő show-ba, mert nagyon "mai" tud lenni, ettől több van benne.

Joci végül meghozta a döntést, és leültette Sárát, mégpedig Kiss Attila Andor helyére, aki az idei válogatók egyik legemlékezetesebb produkcióját nyújtotta, amikor a Turandot című operából a Nessun Dormát énekelte. Tóth Gabi megdöbbent a Joci döntésén, és a zsűri férfi tagjaira nézve kemény kritikát fogalmazott meg:
"Milyen gyönyörűen szimbolizálta ez az egész pillanat azt, amivé változott a világ. Lement a színpadról az érték, és leült helyére a szép. Elképesztő ez."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.