Újra apa lesz a Sztárban sztár leszek! versenyzője, aki négy éve vesztette el párját

házasság Csiki András gyermekáldás Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra rátalált a boldogság a Sztárban sztár leszek! versenyzőjére, Csiki Andrásra. Az énekes négy éve vesztettte el feleségét, és maradt magára kisfiával.

Csiki András produkciója nagyon meghatotta a zsűrit: egy lírai dalt énekelt el, amit elhunyt felesége emlékének ajánlott. András egyébként továbbjutott, Joci vitte magával, és ma este 19:30-kor dől el, hogy részt vehet-e az élő show-ban. Az énekes a Riposnak mesélt arról, hogy újra rátalált a boldogság.

"Négy évvel ezelőtt a kisfiam anyukája daganatos betegségben elhunyt. Borzasztó és nehéz időszak volt ez számunkra. Dühös voltam a világra, dühös voltam mindenre, ami ezt az egészet okozta. Igazságtalannak gondoltam, hogy egy 30 éves gyönyörű nő felment az angyalkák közé és itt hagyott bennünket. Nagyon mélyre kerültem, de szerencsére a nagyszülők sokat segítettek Dani nevelésében és a főnököm is nagyon támogató volt, rugalmasan kezelte a munkabeosztásomat" - mondta András, aki azt is elárulta, hogyan ismerte meg új párját. "Egyik este kimozdultam otthonról, és egy pubban arra lettem figyelmes, hogy egy lány hangosan, szívből nevet. Kíváncsi lettem rá, így kezdődött az egész, majd barátságból szerelem szövődött köztünk."

András és új párja, Ildikó már össze is házasodtak, és nemsokára kisbabájuk születik. Kislányukat, Nórát decemberre várják.






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.