Köllő Babett amerikai állampolgárságért folyamodott

Forrás: sajtoszoba.tv -
élet színésznő Köllő Babett Új élet Amerika költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Köllő Babett karrierje remekül alakul Magyarországon, úgy tűnik, a gyönyörű színésznő Amerika felé kacsingat...

A Sztárban sztár leszek! gyönyörű zsűritagja, Köllő Babett két hosszú év után végre újra találkozhatott Amerikában élő édesanyjával. A színésznő nemcsak anyukájáról vallott, de arról is szót ejtett, mik a tervei a jövőre nézve.

„Anyu három hétre jött, abból már eltelt kettő. Sajnos, a Sztárban sztár leszek! első adásán már nem lesz itt, így nem jön el megnézni a stúdióba. Kihasználjuk az időt, amíg itt van, de ami a legfontosabb, rengeteget ölelkezünk. A fizikális érintkezés hiányzott a legjobban az elmúlt két évben" – magyarázta Babett a Ripostnak.

„Nem lehet tudni, mit hoz a jövő! Lehet, hogy Milla Amerikában szeretne majd egyetemre járni, ezért én már most elkezdtem angolul tanulni. Kezdetben elég, ha annyira tudok, hogy ne adjanak el, de a zöldkártya megszerzéséhez elengedhetetlen, hogy beszéljek angolul. Az állampolgárságot anyukám után biztosan megkapom, de mivel ez egy nagyon hosszú procedúra – akár évekig is eltarthat –, már most elkezdtem"

– árulta el a színésznő.

Forrás: sajtoszoba.tv
Drámai percek a Sztárban sztár leszek! színpadán - Köllő Babett elsírta magát az egyik versenyző miatthttps://www.life.hu/eletmod/20210927-sztarban-sztar-leszek-kollo-babett-elsirta-magat-az-egyik-versenyzo-miatt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.