"Egy rossz hullámban voltam" - Tóth Gabi elárulta, mit gondol Majkával való vitájáról - Videó

Tóth Gabi vita videó Majka Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tele volt drámával a Sztárban sztár leszek! vasárnap esti elődöntője, Majka és Tóth Gabi veszekedése után az énekesnő Joci döntésével sem értett egyet. Most kitálalt az énekesnő és elmondta a véleményét a rapperrel való vitájáról.

Sok minden történt az elmúlt hetekben a Sztárban sztár leszek! stúdiójában. Majka kétszer küldte haza ugyanazt a versenyzőt, amiért a nézők durván beleálltak, de nem volt hiány vidám pillanatokból sem. A a múlt heti adásban például egy 71 éves versenyző próbálta elcsábítani Pápai Jocit.

A vasárnap esti adás sem telt el feszültség nélkül, amelyben ismét egymásnak feszült Tóth Gabi és Majka. Az énekesnő elárulta, hogy megviselték a történtek.

"Pont egy rossz hullámban voltam, amikor Peti is egy ilyen őszinte csávó és nyomta nekem ezt, és ott egy kicsit érzelmileg felfokozottabb voltam, és ezáltal ott jobban esett volna egy kicsi támogatás, amikor már lenyugszom és elmondja, nem lett volna, csak ott akkor abban a pillantban nem jókor mondta nekem ezt, mert alapból ott volt bennem ez az egész, hogy nem tudom, hogy fogok dönteni" - árulta el Gabi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.