Kitálalt egy mozi dolgozója: undorító dolgokat hagynak az emberek a termekben

Forrás: Shutterstock -
moziterem undorító mozi gusztustalan dolgozó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A korábbi mozis meglepő dolgokat mesélt arról, mi mindent hagynak az emberek a moziteremben egy-egy előadás után.

Hihetetlen dologról számolt be egy mozi dolgozója: vizelettel teli poharat, használt óvszert és egy egész uborkát is találtak már a filmek után eldobálva a moziteremben. A Daily Starnak az egyik legnagyobb brit mozihálózat egykori munkatársa mesélt a vetítések után uralkodó állapotokról.

Néhány évvel ezelőtt például egy egész uborkát találtak A szürke ötven árnyalata egyik vetítése után, de volt arra is példa, hogy A hobbit: Váratlan utazás alatt az egyik néző megitta üdítőjét, majd saját vizeletével töltötte tele, annyi viszont nem volt benne, hogy magával is vigye az újratöltött poharat.

Nemcsak a szemetelés, de a nézők viselkedése is gondot okoz esetenként, egyes mozikban már biztonsági őröket alkalmaznak, hogy megvédjék a mozi dolgozóit. A helyzet még rosszabb, ha a teremben egy híresség is felbukkan, sokan ugyanis zaklatják a celebeket.

Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.