"Összesz*rtam magam" - Vomberg Frigyes ordításától megfagyott a levegő a konyhában

ijedtség Vomberg Frigyes Séfek séfe konyha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Séfek séfe hétfői adásában a versenyzők már élesben bizonyíthattak. A konyhában olyan dolog történt, amit sem a nézők, sem a versenyzők nem felejtenek el egy darabig.

Elérkezett a műsor abba a szakaszába, amikor a továbbjutott versenyzőknek azt kell bebizonyítaniuk, hogy csapatban is megállják a helyüket. A tét óriási, hiszen a korábbi szabályoktól eltérően a séfeknek már az első feladat után döntést kell hozniuk néhány versenyző jövőjéről.

A hétfői Wolf András napja, a választott tematikája alapján pedig első feladatként egy fél sertést kell feldolgozniuk a versenyzőknek, majd a belsőségekből bőségtálat készíteni. A versenyzők óriási káoszt csináltak a konyhában.

- mondta András, akinek a szavait teljesen figyelmen kívül hagyták. Vomberg Frigyes meglepően reagált erre, és magából kikelve, torkaszakadtából üvölteni kezdett.

–mondta az egyik versenyző.

"Azt mondtam, hogy ne gyere vissza" - a Séfek séfe konyhájába nem kívánt személy tette be a lábáthttps://www.life.hu/hirek/20210925-azt-mondtam-hogy-ne-gyere-vissza-a-sefek-sefe-konyhajaba-nem-kivant-szemely-tette-be-a-labat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.