"Az egész család vár vissza, testvérem!" - drogelvonóra megy Puskás Peti egyik jó barátja - Videó

búcsú elvonó drogelvonó barátság Puskás Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Puskás Peti meglepő videót tett közzé közösségi oldalán.

Dallos-Puskás Peti az egyik barátjáról posztolt közösségi oldalán. A felvételen az énekes egyik legjobb barátja, Tóth Olivér beszél drogfüggéséről,és arról, hogy egy újabb, egy évig tartó terápiára megy azért, hogy leküzdhesse addikcióját, és újra önmaga legyen. A színész sokaknak ismerős lehet, ugyanis korábban szerepelt a Barátok köztben is.

"Olivér az egyik legjobb barátom. Most ismét elvonóra megy, de megengedte, hogy megosszam veletek ezt az üzenetet, mert nagyon fontos dologról beszél. Emlékszem, amikor elkezdett belecsúszni a "dologba" és arra is hányszor hittük azt, végre kijött a gödörből... Lehet menőnek gondolni a drogozást, de tönkreteszi az életet.

Én addig, amíg nem láttam a szememmel, azt hittem, csak a Trainspottingban létezik ez az állapot, de hamar kiderült, pillanatok alatt a börtönébe zár...Szeretlek barátom. Sok erőt neked. Az egész család vár vissza, testvérem!❤️"

-írta Peti a videó mellé, amit saját profilján is megosztott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.