Károly herceg tombolt dühében Diana tettétől: nem úgy sült el, ahogy tervezte

Forrás: Getty Images/1986 Georges DeKeerle/Georges De Keerle -
ajándék Károly herceg Diana hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A királyi családban hagyománya van a karácsonyi ajándékoknak, nem divat például drága meglepetéssel készülni. Egy alkalommal Diana hercegné igazi különlegességgel lepte meg férjét, aki azonban nem volt ettől elragadtatva. 

A királyi családban különös szokások vonatkoznak a karácsonyra, az ajándékok például nem lehetnek drága holmik, a vicces dolgokat részesítik előnyben. Volt olyan év, amikor Károly herceg egy bőr WC-ülőkét kapott, és még ennek az ajándéknak is jobban örült, mint annak, amit annak idején Diana adott neki.

Diana hercegné meglepetésének kicsit sem örült Károly Forrás: Getty Images/1986 Georges DeKeerle/Georges De Keerle

A hercegné pedig időt és energiát nem spórolva készült a meglepetésre, amivel nem érte el a kívánt hatást. Fiatalon Diana balettozott, és úgy döntött, egy tánccal lepi meg férjét. Felkereste Wayne Sleep angol táncost, akivel megkezdték a titkos próbáikat. Az előadásukra a karácsonyi gálán a Covent Gardenben került sor. Billy Joel Uptown Girl című dalára adták elő 3 perces koreográfiájukat.

A közönség tombolt a produkció végén, ahogy Károly is, de ő másképp.

Egyáltalán nem tetszett neki a produkció, és II. Erzsébet királynő sem volt elragadtatva Diana magamutogatásától.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.