Újabb élsportolóval edz Shane Tusup: ő az a futballista, aki felkereste az amerikai trénert

Ugrai Roland Shane Tusup edzés élsportoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shane Tusup az Iron Lady után több hazai sportolóval is foglalkozik, az úszók mellett több hazai futballista felkészülését is segíti, jelenleg Ugrai Roland NBI gólkirályjelölttel edz.

Shane Tusup az elmúlt időszakban több alkalommal is látható volt hazai futballisták oldalán. Szoboszlai Dominik és Hahn János is dolgozott már korábban az amerikai trénerrel, akik többek között neki köszönhetik, hogy kirobbanó formában léphettek pályára.

Legújabb tanítványa egy újabb korábbi válogatott labdarúgó, Ugrai Roland, aki hét mérkőzésen szerzett hat góljával vezeti a magyar bajnokság góllövőlistáját, és legfőbb célja, hogy újra a nemzeti 11 csapatát erősítse.

"Felkerestem Shane Tusupot... Tudtam, hogy több futballistával is dolgozik. Amint véget ért az NB II-es idény, két nap pihenő után elmentem Shane-hez a konditerembe, és egész nyáron napi öt-hat órát edzettem vele. Két nap erőfejlesztés, nehéz súlyokkal, rengeteget izmot átdolgozva, aztán két nap gyorsaságfejlesztés, kisebb súlyokkal, dinamikus gyakorlatokkal. Shane mindig ott volt, felügyelte az edzést. Ráadásul a Loki erőnléti edzőitől is kaptam futóprogramot, szóval ez a nyár tényleg a munka jegyében telt el" - nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Ugrai.

Csúnyán lebukott Shane Tusup: Szabó Zsófinál töltötte az éjszakát

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.