15 kilót fogyott Onyutha Judit: "Elindultam a lejtőn, nem figyeltem magamra"

fogyás Onyutha Judit életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leadta súlyfeleslegét a ma már angoltanításból élő egykori időjós, Onyutha Judit. Elmondta: újra jól érzi magát a bőrében. 

"Elvesztettem az édesanyámat. ami nagyon megviselt. Ez is hozzájárult ahhoz, hogy "elindultam a lejtőn", nem figyeltem magamra. Nem jártam mozogni, nem figyeltem az evésre sem, sőt sokszor evéssel vigasztalódtam. Fel is jött rám 2 év alatt 14-15 kiló, amit aztán évekig nem tudtam leadni" - nyilatkozta a Bestnek Judit.

Forrás: MTI

"Májusban mélypontra kerültem, azt éreztem, hogy összecsaptak felettem a hullámok. Akkor határoztam el, hogy visszaszerzem a régi életemet, azt az örökmozgó és mosolygós nőt, akit a családom és a barátaim is szerettek" – tette hozzá az egykori időjós, aki azóta 15 kilót dobott le.

"Hosszú évek után újra jóban vagyok magammal. Újra van kedvem reggel a tükörbe nézni, csinosabban, olykor merészebben öltözni" - mondta el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.