Heti holdnaptár (október 4-10.): Felemelő dolgok, sorsfordító pillanatok történhetnek

asztrológia ezotéria holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétfői és keddi napok még az elcsendesülés idejét kínálják, ám szerdán fordul a kocka. Érkezik az Újhold, finomenergiái segítik az új ötletek létrejöttét, a szellemi fejlődést, a kiegyensúlyozott döntések meghozatalát. A hét második fele aktív, sok mozgékonysággal. Tesszük a dolgunkat, nem vágyunk pihenésre – és nem is nyílik erre túl sok alkalom. Aki esetleg most utazik valahová, aktívan töltse az időt. Összességében egy igen hasznos és jó eredményeket kínáló hétnek ígérkezik ez a mostani, mindannyiunk életében történnek felemelő dolgok, akár sorsfordító pillanatok. Döntés? Válaszút? Aki bátor, nyerni fog!

2021. október 4., hétfő a ♍ben (Fogyó hold, Szűz)

A megvilágosodás ideje lehet ez a nap, nyisd ki a szemeidet és lásd, amit látnod kell. Hallgass a belülről érkező sugallatra. Fontos lesz a megértés és az elfogadás. Fogadj el mindent olyannak, amilyen.

2021. október 5., kedd a ♎ben (Fogyó hold, Mérleg)

A holnapi Újhold előtt tényleg érdemes elcsendesedni, és a szeretet erejét erősíteni. Pontosan lehet látni ezen a napon azt, hol tartunk, miben vagyunk kevesek, miben vagyunk sokak.

2021. október 6., szerda a ♎ben (Újhold, Mérleg)

Békesség, csend, harmónia – ezek mind adottak Újhold napján. Sok új információ érkezik, javallott ezeket befogadni, feldolgozni. Pontosan az történik, aminek értelme és haszna van.

2021. október 7., csütörtök a ♎ben (Növő hold, Mérleg)

Sok dolog felett elszállt az idő. Ma kell meghatározni azt, merre indulsz tovább, mi fontos és mi lényegtelen. Ami már semmilyen hasznot nem hoz, azt mellőzzük és csak a profitot termelő folyamatokra fókuszáljunk!

2021. október 8., péntek a ♏ban (Növő hold, Skorpió)

Energikusság jellemzi ezt a napot, figyeljünk a változásokra, jelekre, reakciókra. Könnyedén lehet haladni az aktuális célok felé. Sokat segíthetnek ebben a jó ismerősök, kedves barátok.

2021. október 9., szombat a ♏ban (Növő hold, Skorpió)

Gondoljuk át, mit tettünk mostanság vagy mit tettek velünk mások. Ha vétettünk hibát, kérjünk bocsánatot. Csakis az igazat mondjuk, akkor is, ha az valakinek nem nyeri el a tetszését.

2021. október 10., vasárnap a ♐ban (Növő hold, Nyilas)

Elég bonyolult, vegyes energiákat kínáló nap. Nem szabad félrebeszélni, akkor sem, ha ezzel valakit meg akarunk kímélni a bajtól. Érzelmeinket csak óvatosan nyilvánítsuk ki, ellenkező esetben nem a megfelelően reagálnak azokra mások.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.