Élete egyik legnehezebb döntéséről vallott Horváth Éva

modell szépségkirálynő család Horváth Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Éva megmutatta, hová költözött a fővárosból. A kétgyermekes anyuka a közösségi oldalán mesélt arról, hogy ez volt élete egyik legjobb döntése.

Az egykori szépségkirálynő három éve már, hogy maga mögött hagyta a nyüzsgő a fővárosi életet, amelyet a csendes, nyugodt vidéki élet váltott fel.

"A hely, ahol élünk. Megmondom őszintén, amikor elköltöztünk Pestről, sokan aggódtak miattam, vajon milyen lesz nekem, távol a városi nyüzsgéstől? (Mivel abszolút pesti lány vagyok, a X. kerületben nőttem fel.) Így 3 év elteltével azt kell, hogy mondjam: a legjobb döntésünk volt." - írta a legutóbbi posztjában.

Horváth Éva imádja gyermekeit, így fontos volt, hogy fiai nyugodt környezetben nőjenek fel. Kristóf idén töltötte be a 4. életévét, második kisfia pedig augusztus végén látta meg a napvilágot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.