Bereczki Zoltán öreg autójának köszönheti az életét: "Az az autó 2004-es, és az én kis játékszerem volt"

Fotó: Mudra László - Origo -
Bereczki Zoltán színész baleset énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bereczki Zoltánt és kedvesét öreg autója mentette meg, amikor részesei voltak egy autóbalesetnek az M7-es autópályán.

Bereczki Zoltán korábban egy négyes karambol részese volt az M7-es autópályán. Akkoriban a színész kapott hideget-meleget, amiért szerintük luxusautót vezetett. Bereczki Zoltán a Life Tv-n vasárnap este adásba kerülő Frizbi felvételén elmondta: az autójának köszönhette, hogy egyiküknek sem esett komolyabb bántódása.

„A balesetnél is vigyázott rám az őrangyalom, mert aznap azzal a bizonyos autóval mentem, amiért egyébként kaptam is rendesen. Azt írogatták, hogy „na, mert ilyen luxusautóval kell járni". Az az autó 2004-es, és az én kis játékszerem volt. Mindig javítgattam. Amikor új volt, lehet, hogy drága volt, de én már eleve használtan vettem, ráadásul részletre és az előző autómat toltam bele" - mondta Hajdú Péternek Bereczki, aki biztos benne, hogy jól választott, hiszen, ha a család másik autójával utaznak, akkor nem ússzák meg sértetlenül a kettős ütközést.

„Hárommal előttünk elütöttek egy madarat ,és megállt a sor. Megállt az első, megállt a második és megálltam én. Kettő autó mögöttünk azonban nem tudott megállni. Az első belém szaladt, de akkor még megálltam, csak a kocsi hátulja tört meg. Én akkor kiengedtem a féket, mert ilyenkor azt kell, hogy az ütközési energia szabadon távozhasson. Meg is érkezett a második lökés. Mivel ez egy kemény tetejű cabrio volt, olyan kemény kasznival rendelkezett bizonyos pontokon, hogy nem lett senkinek semmi baja. Ez a nagy szerencsénk. Bármelyik másik autóval mentünk volna, biztosan mindhárman megsérülünk" - magyarázta a színész, akinek az első házasságából született kamasz lánya is autóban ült a baleset ideje alatt.

A nézők a beszélgetést vasárnap este láthatják a a LifeTV műsorán, közvetlenül az Activity után.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.