Elképesztő: 33 évesen lett nagymama egy fiatal nő az Egyesült Királyságban - Fotó

nagymama Egyesült Királyság fiatal nő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
33 évesen Gemma Skinner a legfiatalabb nagymama lett az Egyesült Királyságban. 

Mazie Skinner múlt héten adott életet gyermekének, és az ápolók egytől egyig azt hitték, hogy Gemma Mazie testvére. A háromgyerekes családanya kicsit vonakodott attól, hogy bárki is nagymamának hívja, de szerinte nagyon vicces, mikor mindenki azt hiszi, hogy ő mindkettő anyja.

"Amikor Mazie bent volt a korházban és hozták neki a fájdalomcsillapítót, az orvos megkérdezte tőlünk, hogy nővérek vagyunk-e. A saját lányommal. Nem telik el úgy beszélgetés idegenekkel, hogy legalább egyszer ne kelljen elmondani, hogy én kije is vagyok a kisunokámnak."

Gemma azt nyilakozta, hogy mikor terhes lett a lánya, Mazie, megijedt, hiszen neki sem volt könnyű fiatal anyukának lennie. Ettúl függetlenül viszont büszke a lányára - írja a The Sun.

"Nem volt egy gördülékeny szülés, és nagyon boldog vagyok, hogy ott lehettem Mazie mellett. Kicsit mindannyian aggódtunk, hogy fog működni a kis családunk, de mióta a kis Larosa megszületett, azóta mintha minden világosabb lenne" – zárta sorait a fiatal nagymama.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.