Elképesztő! Így néz ki Columbo, vagyis Peter Falk lánya - Fotó

lánya Columbo Peter Falk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2011-ben elhunyt Peter Michael Falk két lányt fogadott örökbe egykori feleségével. Jackie Falk és Catherine Falk gyönyörű nők lettek, ám csak utóbbi szerepel nyilvánosság előtt is, méghozzá az általa létrehozott alapítvány miatt. 

Peter Falk, vagy ahogy a legtöbben ismerik Columbo és egykori felesége két gyereket fogadtak örökbe házasságuk alatt. Jackie azonban nem szerepel a nyilvánosság előtt, nem úgy, mint testvére, Catherine, habár ő sem azért, mert apja nyomdokaiba lépett volna, nem tört színészi babárokra, viszont létrehozott egy alapítványt. Az emberi jogokért harcol, és sokat tesz a beteg gyermekek gyógyulásáért.

Gyönyörű nő lett Catherine Falk Forrás: catherinefalkorganization.org

5+1 érdekesség, amit lehet, hogy eddig nem tudtál Columbóról

Talán nem is kérdés, a Columbo filmeket minden korosztály ismeri. Vannak, akik igazi rajongóvá váltak, és a folyamatos televíziós ismétléseknek köszönhetően szinte minden részt betéve ismernek, mások azonban mára unalmasnak, elavultnak találják a slampos detektív epizódonként másfél órás nyomozását. Pláne, hogy a gyilkost a néző a hadnagynál korábban ismeri meg. Ha te igazi fanatikus vagy, biztos többet tudsz a sorozat hátteréről és a Columbót megformáló Peter Falk és szerepe viszonyáról, de lehet, hogy még neked is tudunk újat mondani. Olvasd el a Life.hu cikkét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.