Ezzel a 4 tippel tuti, hogy ősszel is trendi lesz az insta profilod

magazin tipp ősz Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évszakonként változnak azok a tartalomtípusok, amit az influencerek és tartalomgyártók előszeretettel alkalmaznak közösségi felületeiken. Sokunkban felmerül a kérdés: hogy csinálják, hogy ennyire menő az Instagram profiljuk?

Honnan inspirálódnak, és honnan tudják, hogy a posztolásuk sikeres lesz? Cikkünkben arra adunk néhány tippet, hogy hogyan legyél ősszel is naprakész a közösségi médiában, és hogy a legtöbb lájk megszerzése érdekében milyen ötleteket alkalmazz:

1. Kell neked egy őszi hangulatú filter

Válassz egy olyan szűrőt vagy képi világot, amelyet minden képeden tudsz alkalmazni, és amely a leginkább megteremti az ősz hangulatát. Ilyenkor a sárgás, vöröses és barnás színek dominálnak, amelyek idézik a természet változását, és ami visszaköszönhet a környezetben és az öltözködésben egyaránt. E kívánt hatást három módon érheted el.

Az első, hogy választasz egy filtert, amely a beállítások által árnyalatában hozza az ősz érzését. Ilyeneket találsz az Instagram alapbeállításai között is, például: Juno, Ludwig vagy Mayfair fantázianéven, de a telefonod képszerkesztőjében is találsz olyan szűrőt, amely tökéletesen eleget tesz a céljának.

Válassz egy őszi hangulatú filtert Forrás: Shutterstock

A második, hogy egy fotószerkesztő alkalmazásban külön beállítod a te saját ízlésednek megfelelően, hogy mely színek legyenek hangsúlyosabbak, és melyek kevésbé. Például érdemes élénkre venni a fentebb említett ősz színeit, és minimálisra venni a kék és zöld árnyalatokat – utóbbiak inkább a nyár érzését keltik.

A harmadik, amivel hangulatot tudsz festeni – bár ez a leginkább időigényes megoldás –, hogy meghatározol egy fő színt, ami fókuszban lesz az Instagram profilodon. Például válaszd a barnát, és annak mentén fotózz olyan tárgyakat, helyeket, outfiteket, ahol minden esetben ez a szín dominál, legyen szó kávéról, őszi erdei sétányról, póz a legújabb őszi barna kabátodban, stb..

2. Spontán hangulat képek

Régen mindenki arra törekedett, hogy filterezett fotóin csak a tökéletes énjét mutassa, azonban ma az őszinte, valódi, igaz képek sokkal népszerűbbek. Ne akarj más képet mutatni, mint aki vagy. Mutasd meg, hogy milyen bekuckózni a pokróc alá egy forró mézes teával a kezedben, miközben a sokadik részt nézed az aktuális kedvenc sorozatotokból. Egy másik ötlet, hogy örökítsd meg, ahogy sétálsz a természetben a lehulló falevelek közepette. Jól mutatnak azok a fotók, amiken termések és növények szerepelnek.

Örökítsd meg, ahogy sétálsz a természetben a lehulló falevelek közepette Forrás: Shutterstock

3. Őszi divat

Az ősz az az évszak, amikor a legváltozatosabban lehet kombinálni ruhadarabjainkat. Posztolj képet a szettedről és mutasd meg, hogy te hogyan öltözködsz ősszel. Mutasd meg egyéniséged a sapkák, sálak, kabátok, csizmák variálásával. Kérd meg a barátnőd, hogy fotózzon le hátulról sétálás közben, készítsen fotót kávézás közben, vagy kapjon el egy olyan pillanatot, amikor a vállad felett épp visszanézel az őszi miliőben.

Mutasd meg egyéniséged Forrás: Shutterstock

4. Ételfotók

Az a téma, ami kimeríthetetlen és mindig ütőképes. Készíts képet kávézási szokásaidról vagy az elkészült reggelidről. Hidd el, hogy az is érdekelni fogja a barátaidat, követőidet, hogy te milyen ételeket szeretsz készíteni ősszel. Van egy jól bevált recepted sütőtökkel, almával, vagy más idénygyümölccsel, zöldséggel? Készítsd el, dokumentáld és posztold fel, hogy mások is inspirálódjanak belőle.

Hidd el, érdekelni fogja a barátaidat, követőidet, hogy te milyen ételeket szeretsz készíteni ősszel Forrás: Shutterstock

Nyitókép: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.