Hatalmasat csalódott Széphalmi Juliska: szerette volna újrakezdeni volt párjával, de kiderült, Sánta László már továbblépett

Forrás: Facebook/uliska Hivatalos Oldala -
Sánta Juliska Széphalmi Juliska Sánta László Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmasat harcolt a Survivorben Széphalmi Juliska, közvetlenül a döntő előtt esett ki a játékból. Ám nem csak fizikailag, hanem érzelmileg is nehéz volt számára a Dominikán eltöltött 40 nap, rájött, hogy szeretné megmenteni házasságát. 

Juliska csalódásként élte meg, amikor a finálé előtt (minden bentmaradt játékos) találkozhatott egy családtagjával, de nem a kisfia, Lacika hanem, a párja, Nagy Balázs érkezett hozzá.

"Nagyon meglepődtem, amikor megláttam Balázst. Akkor már negyven napja a szigeten voltunk, és arra vágytam, hogy a kisfiam szaladjon felém, megöleljem és végre lássam. Sajnos, a járvány miatt nem volt megoldható, hogy ő jöjjön ki hozzám. Végig abban a hitben voltam, ő lesz a meglepetés, ezért amikor kiderült, hogy nem így van, nagyon csalódott voltam" - nyilatkozta a Blikknek.

A Survivor alatt jött rá Juliska, szeretné megmenteni a házasságukat Forrás: Facebook/uliska Hivatalos Oldala

Ráadásul azt is tudta, hogy amikor hazatér, már nem a régi otthonukba érkezik.

"Lelkileg ezt nagyon nehéz volt megélni. Amikor kimentem, abból a családi házból jöttem el, ami életem első igazi otthona volt, és a hazatérésem után már az új lakásunkba költöztünk be a fiammal. Nagyon szimbolikus volt az egész, és tudtam, hogy ez egy új kezdet" - tette hozzá, és azt is elmondta, sokként érte, hogy volt párja már továbblépett.

"Akkor azt gondoltam, ha hazajövök, szeretném újra megpróbálni... Megmenteni a házasságomat, hogy ismét családban élhessünk. Aztán szembesültem a rideg valósággal, hogy mi minden történt, amíg én távol voltam" - nyilatkozta Juliska.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.