Jakabos Zsuzsa sellővé változott a Follow The Flow kedvéért: különleges klippel rukkolt elő a zenekar - Videó

Follow The Flow Jakabos Zsuzsanna Nyár zenekar premier klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Follow The Flow nemrég megjelent 'Ég és föld' című nagylemezéről újabb dalhoz készült videoklip, ráadásul nem is akármilyen főhősnővel. A zenekar kedvéért Jakabos Zsuzsa olimpikon sellővé változva csobbant bele a vízbe, ahol Fura Csé, Szakács Gergő és BLR triója forgatták le a "Tőlem ne" című dal kisfilmjét.

A zenekar elárulta: a klip koncepciója a feltétel nélküli szeretetet jeleníti meg. A vitorlázós, jetskizős látványvilág pedig visszarepíti a nézőket a nyári feelingbe.

A Follow The Flow izgalmas időszakot zárt a klip megjelenése előtt: kiadták új lemezüket, kétszer is óriási show-t csináltak a Budapest Park színpadán, minden fesztiválon megtáncoltatták a közönséget, most pedig készülnek a szezon klubkoncertjeire, például az Akváriumban december 18-án.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.