Kandech Evelyne egyik utolsó interjúja: "Eddig önpusztító életet éltem"

mélypont énekesnő Kandech Evelyne
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész országot megrázta Kandech Evelyne, a Megasztár 1-ben feltűnt énekesnő halálának híre.  Előkerült egy vele készült egyik utolsó interjú is, amelyben - évekkel ezelőtt - nehézségeiről vallott. 

Egyik utolsó interjújában, amire a Blikk bukkant rá, mesélt az életéről és arról az időszakról, amikor még nem találta a helyét a világban, de azt is elmondta, azóta sok fellépése van. Korábban azonban sok mélypontja volt, és sokszor nyúlt a pohárhoz.

"Nagyon sokat piáztam, önpusztító életet éltem, nem találtam a helyemet" - nyilatozta. "Később magamon is éreztem, hogy már vállalhatatan volt, anyukámon is éreztem, hogy meg van vadulva, nem akartam csalódást okozni neki" - tette hozzá és azt is, hogy az alkohollal való problémáját pont időben sikerült "elkapnia"

A beszélgetést itt nézheted meg.

A 37 éves Evelyne halának hírét először Tóth Vera osztotta meg, később az is kiderült, hogy az énekesnő régóta beteg volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.