Álló tapsot kapott az a szabadnapos orvos, aki megmentette egy szurkoló életét

taps életmentés mentés szurkoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Premier League 8. fordulójában a Tottenham Hotsupr 3-2-re győzedelmeskedett a Newcastle United otthonában, ám ez a találkozó valami másról marad emlékezetes. Az első félidő hajrájában hét perces szünet volt, mivel egy néző összeesett a lelátón és újra kellett éleszteni.

Az életmentés sikeres volt, és a közönség állva tapsolta a szabadnapos orvost, Dr. Tom Prichardot.

A Tottenham játékosa, a spanyol válogatott Sergio Reguillon látta, hogy egy szurkoló rosszul lett a lelátón, és azonnal odarohant a játékvezetőhöz, aki rögtön leállította a játékot. A szurkoló életét a lelátón szintén rajongóként helyet foglaló Dr. Tom Prichard mentette meg. A Newcastle csapatorvosa pedig időben megérkezett a defibrillátorával a nézőtérhez, amellyel megkezdődhetett az újraéélesztés - írja az Origo.

Az orvosi beavatkozás sikerrel járt, így a szurkolót kórházba vitték, Dr. Tom Prichard pedig álló tapsot kapott a St James' Parkban.

Korábbi eset: Friss hírek az Eb alatt a pályán újraélesztett focista állapotáról: eldőlt, hogy folytathatja-e a karrierjét

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.