Curtis egy posztban méltatta szerelme teljesítményét, amit kisfiának édesanyja sem hagyhatott szó nélkül

kosárlabdázó szerelem Barnai Judit Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sérülését követően a napokban ismét pályára lépett Curtis szerelme, Barnai Judit kosárlabdázó, aki rendkívüli teljesítményényt nyújtott.

A csapat ugyanis megszerezte a győzelmet, Curtis pedig egy posztban gratulált kedvesének, aki rengeteget dolgozott az elmúlt időszakban.

„Tudom mennyi munkád van ebben, kicsi! Én vagyok melletted és tátott szájjal csodálom azt a kitartást és alázatot, amivel végig tolod a mindennapjaidat. Egy igazi példakép vagy!!! Mások meccset nem játszottak volna egy ilyen sérülés után, ami neked volt. Erre te beleálltál! Erőn felül teljesítve ,igazi sportemberként küzdöttél és ma varázsoltál a pályán!!! Eszméletlen büszke vagyok rád! Köszönöm ezt az élményt és hogy vagy nekem! Sérülés után visszatérve 18 pont – 19 lepattanó és győzelem!!!" – írta Instagram-posztjában Curtis.

A szöveg alá Curtis kisfiának édesanyja, Krisztina is gratulált a győzelemhez.

Ez is érdekelhet: Komoly mérföldkőhöz érkezett Curtis párkapcsolata

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.