Megdöbbentő dolgot állít az ufókról az amerikai légierő tisztje: ezt tették az idegenek

irányítás ufó földönkívüli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aggasztó hírek érkeztek az ufókkal kapcsolatban, amelyek a korábbi híresztelésekkel ellentétben sokkal szorosabb megfigyelés és ellenőrzés alatt tartják a Földet. Nemrégiben az amerikai légierő egyik korábbi tisztje egy szokatlan eseményre hívta fel a figyelmet.

Salas rögtön jelentette a Montanában észlelt eseményeket, felettesei azonban hallgatásra késztették. Ez még 1967 márciusában történt, a százados azonban úgy érezhette, hogy mostanra megváltozott a helyzet és nem lehet problémája abból, ha megszólal- írja a The Sun cikke alapján a Promotions.

„Éppen szolgálatban voltam, és egyebek mellett tíz nukleáris rakéta is a gondjaimra volt bízva, amelyek beélesítve feküdtek a silóikban. Egyszer csak megjelent egy ufó, ott lebegett a bázis fölött, és ezt az összes őrünk látta. 18 méter mélyen voltam éppen egy betonkapszulába zárva, szóval ők jelentették nekem a dolgot"– idézte fel a Salas a történteket.

Forrás: Science Photo Library

Mindegyik rakéta vezérlése különálló, így a hiba lehetősége egyenlő a nullával. Az összes rakéta vezérlése egymástól független rendszerekkel történt. A töltetek olyan állapotba kerültek, hogy azokat egyáltalán nem tudták volna kilőni.

A százados szerint ki van zárva, hogy korábban szovjetek, vagy bármely más ellenségük képes lett volna erre. Ebből pedig csak arra lehet következtetni, hogy az ufók valóban idegen lények.

A titkos bázison szolgáló szakembereknek egy egész napjukba telt, mire ezeket a rakétákat megint működőképes állapotba tudták hozni. Nem volt rajtuk látható sérülés, amely magyarázatot jelenhetett volna a különös esetre.

„Csak találgatni tudok, hogy ez miért történt. Alighanem demonstrációnak szánta a földönkívüli objektum, és ezt nem venném félvállról. Mindannyiunknak azt üzenték, hogy meg kell szabadulnunk az atomfegyverektől"

Ez is érdekelhet: Elképesztő felvétel látott napvilágot: földönkívülit kaptak lencsevégre egy tömbház ablakában

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.