Párcsere történt a két magyar színésznél: egymás feleségébe voltak szerelmesek

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Cseke Péter feleség párcsere szerelem Trokán Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Párcsere történt a két magyar színésznél, hiszen mindketten egymás feleségébe voltak szerelmesek. 

Évtizedes barátság fűzi egymáshoz Cseke Pétert és Trokán Pétert, ám meglehetősen érdekesen indult a kapcsolatuk, hiszen fiatalabb korukban mindketten a másik feleségébe voltak szerelmesek - írja a Blikk Rúzs.

- mondja Cseke Péter.

"Még a hetvenes években, főiskolás korunkban jártam Athinával. Egy korosztály voltunk a későbbi feleségemmel, Bernadette-tel, de ő operett tanszakot végzett, mi Athinával prózát hallgattunk. Dettyt nem is ismertem, csak fényképeken meg címlapkon láttam, évekkel később mutatkoztunk be egymásnak, de akkor már nem jártam Athinával"

Cseke Péter Jászai Mari-díjas magyar színész, rendező, színházigazgató, egyetemi tanár. Fotó: Polyák Attila - Origo

„Mi pedig Trokán Péterrel körülbelül ugyanabban az időben szerettünk egymásba. Majdnem hat évig éltünk együtt. És gondolom, miközben Péter belém volt szerelmes, nyilván már ő is nézte Athinát a címlapokon...

- kapcsolódik a beszélgetéshez Sára Bernadette.

„De csak miután Dettivel szakítottunk, akkor jöttünk össze Athinával! Ez már a nyolcvanas évek legelején történt – mesélte Trokán Péter, aki a koronavírusból is sikeresen felépült, majd hozzátette, hogy akkoriban a két család még nem járt össze, hiszen nem is éltek egy városban.

A kezdetekben nem is keresték egymás társaságát, amit a gyerekek érkezése változtatott meg, és ők hozták össze a két családot.

Trokán Péter Fotó: Csudai Sándor - Origo

Amikor Trokán Péter és Papadimitriu Athina útjai különváltak, volt egy kis átmeneti szünet a két család barátságában, de három évvel ezelőtt Péterrel meghozták azt a döntést, hogy felelevenítik a régi emlékeket, és ezentúl minden húsvétkor találkoznak, hiszen szükségük van egymásra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.