"Újabb családot tett tönkre egy k**váért" - A sztárfocista színésznővel csalta meg feleségét

Mauro Icardi házasságtörés megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mauro Icardi, a PSG argentin futballistája gyanúba keveredett, hogy megcsalta feleségét és egyben menedzserét, Wandát. 

A megcsalásról felesége, Wanda posztolt Instagramra:

Ezután törölte közös képeiket az oldaláról. Icardi látva az eseményeket, elkérte magát a PSG edzéséről, hogy Milánóba utazhasson és helyrehozza a házasságát.

Eleinte valószínűnek tűnt, hogy sikerült megoldaniuk a helyzetet, mert kitettek egy közös képet a közösségi média felületre, de hétfőn Wanda beszédes bejegyzést rakott ki, ami arra utal, hogy esze ágában sincs megbocsátani a férfinak. A kirakott fotón jegygyűrűje nélkül látható, és és azt írta hozzá, hogy jobban szereti a kezét, ha nincs rajta gyűrű.

Forrás: Instagram

Az argentin sajtónak már van ötlete, hogy Icardi kivel lépett félre: China Suárez, 29 éves színésznő, modell, énekes lehet az, aki elcsavarta a focista fejét.

Icardi és Wanda még 2013-ban jöttek össze, amikor a nő még Maxi Lopez házastársa volt, akitől 3 gyermeke született. Az új házasságból 2 kislány született. Wanda valószínűleg erre utalt, amikor azt írta, hogy a második családot tette tönkre a PSG sztárja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.