Gelencsér Timi reagált a hírekre: Az Exatlon korábbi dobogósa veheti át Palik László helyét?

Exatlon Hungary Palik László Gelencsér Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap robbant a hír, hogy távozik az Exatlon Hungary műsorvezetője, Palik László, aki három év után nemcsak a népszerű sportrealitynek, hanem a TV2-nek is búcsút int.

Ahogyan arról hétfőn mi is beszámoltunk, Palik László nélkül folytatódik jövőre a TV2 nagysikerű műsora, az Exatlon Hungary. A 2019-ben indult produkciónak a kezdetektől fogva meghatározó alakja az egykori sportkommentátor, akit több, mint háromszáz adásban láthatott a közönség. Alighogy kiderült, távozik a produkciótól, máris beindult a találgatás arról, ki veheti át a helyét.

Az Exatlon magyar változatának egyik legismertebb szereplőjét, Gelencsér Timit rögtön a hír bejelentése után kérdésekkel kezdték bombázni a rajongók. A kommentelők nemcsak arról faggatták az egykori szépségkirálynőt, mit szól Palik távozásához, hanem egyenesen nekiszegezték a kérdést: ő veszi-e át a műsorvezető helyét? Gelencsér, aki nemcsak versenyzőként, hanem riporterként is dolgozott az Exatlonban, saját Instagram oldalán válaszolt a kérdésekre - észlelte a Bors.

„Én is veletek egyszerre tudtam meg... sok bennem a kérdőjel, és 3 év után el sem tudom képzelni, milyen lesz nélküle az Exatlon. Nem hiszem, hogy átvenném a helyét, mert a formátum szerint férfi műsorvezetője kell, hogy legyen a műsornak."

– idézte az oldal Gelencsér Timit.

Azt egyelőre tehát nem tudni, hogy ki lesz a műsor új házigazdája, az azonban biztos, hogy az Exatlon jövőre visszatér.

"A műsor 2022-ben szintet lép, számos meglepetéssel és újdonsággal várjuk a nézőket" – mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

Ezért adná fel a karrierjét Gelencsér Timi

A gyönyörű szépségkirálynő Dominikán tölti az év első hónapjait. Most csak a karrierjének él, de azt is elárulta, hogy miért adná fel a szakmai sikereket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.