"Azért jöttünk ebbe a műsorba, hogy megmentsük a házasságunkat" - Kulcsár Edina döbbenetesen őszinte vallomása

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina -
házasság Nyerő páros Kulcsár Edina Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina és Csuti több mint 5 éve vannak együtt, két gyermekük született. Most a Nyerő páros című műsorban azt nyilatkozták, meg kell menteni a házasságukat. 

Kulcsár Edina mindig őszintén kommunikált a közösségi oldalán a rajongóival. Azt sem rejtette el a nyilvánosság elől, ha nehéz időszakban volt. Előfordult, hogy a rajongók is elkezdtek aggódni egy-egy közzétett posztja miatt, és úgy tűnik, nem is teljesen alaptalan a félelmük.

Kulcsár Edina házasságukról vallott Forrás: Facebook/Kulcsár Edina

Csuti és Edina több mint 5 éve vannak együtt, és bizony őket sem kerülik el a mélypontok. A Nyerő páros című műsorból kiderült, hogy a házasságuk válságba került.

"Semmi túlzás nincs benne, mi azért jöttünk ebbe a műsorba, hogy megmentsük a házasságunkat" - mondta Edina a többiek előtt, amivel alaposan sikerült mindenkit megdöbbentenie.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.