Szoptatós képet posztolt Mihalik Enikő: "Karmolások és cici-mennyország"

depresszió szülés után szoptatás cici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mihalik Enikő korábban már beszélt szülés utáni depressziójáról, bevallotta, hogy nem gondolta, hogy ennyire nehéz egy újszülöttel. A modell-édesanya most szoptatós képet mutatott az Instán.

Mihalik Enikő nemrég hozta világra kislányát, akivel többször is mutatkozott már a közösségi oldalán. Ahogy arról már korábban írtunk, a szupermodell nyíltan beszélt a szülés árnyoldalairól, most pedig azt mutatta meg, hogyan karmolta össze kisbabája szoptatás közben a mellkasát.

"Mélységek és magasságok. Karmolások és cici-mennyország" - írta a fotójához a szupermodell.

Mihalik Enikő mellkasát összekarmolta a kisbabája Forrás: https://www.instagram.com/eniko/?hl=hu

"Meg kell, hogy mondjam, sokkal nehezebb egy újszülött kisbabával, mint amire számítottam, és hiába mondjátok, hogy számíthattam volna rá, hogy nem lesz könnyű, számítottam is rá, csak arra nem, hogy ez tényleg ennyire nehéz és ennyire meg tudja viselni az embert. Úgy gondolom, hogy nemcsak a baby blues, de a szülés utáni depresszió is arcul csapott engem" - nyilatkozta korábban a modell.

Mióta édesanya lett, Enikőt többször többször láthatjuk kisírt szemekkel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.