Csomókban kezdett el hullani a haja: sokkolta a modellt a diagnózis - Fotó

Forrás: ZaraLena Jackson / SWNS/© ZaraLena Jackson / SWNS/Zaralena Jackson / Swns -
hajhullás fotó kopasz autoimmun betegség hajcsomó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2020. júliusában sokkolta először ZaraLena Jacksont, hogy csomókban kezdett hullani a haja. A diagnózis Alopecia volt, egy ritka autoimmun betegség, melynek jellegzetes tünete a hajas fejbőrön, vagy más helyeken, különféle nagyságú, kör alakú foltokban jelentkező kopaszság.

A 29 éves ZaraLena Jackson-t teljesen sokkolta, amikor hatalmas hajcsomók maradtak a fésűjén 2020 júliusában és hat héten belül teljesen szinte teljesen kihullt a haja. Egy alopecia nevű autoimmun betegséget diagnosztizáltak nála, ami foltos hajhullással jár és nincs ismert gyógymódja - írja a Northfoto.

ZaraLena Jackson sokkot kapott, amikor csomókban kezdett hullani a haja. Forrás: ZaraLena Jackson / SWNS/© ZaraLena Jackson / SWNS/Zaralena Jackson / Swns

A modellt és influenszert nagyon megviselte a hajhullás, úgy érezte, megfosztották a személyazonosságától. Tehetetlennek érezte magát, mivel az orvosok sem tudtak neki segíteni, de megfogadta, hogy nem adja fel és küzdeni fog azért, hogy megtalálja a megfelelő gyógymódot. Ennek meg is lett az eredménye, most új kezelésbe kezd. Ennek során ultraibolya fényt használnak majd a haj újbóli növekedéséhez. ZaraLena azt tervezi, hogy megosztja tapasztalatait az új kezeléssel kapcsolatban, amit 2022 elején fog elkezdeni, abban a reményben, hogy ha beválik, akkor segíthet azoknak az embereknek, akik szintén hajhullással küszködnek.

ZaraLena Jackson-nál alopeciat, egy autoimmun betegséget diagnosztizáltak. Forrás: ZaraLena Jackson / SWNS/© ZaraLena Jackson / SWNS/Zaralena Jackson / Swns

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.