2020. júliusában sokkolta először ZaraLena Jacksont, hogy csomókban kezdett hullani a haja. A diagnózis Alopecia volt, egy ritka autoimmun betegség, melynek jellegzetes tünete a hajas fejbőrön, vagy más helyeken, különféle nagyságú, kör alakú foltokban jelentkező kopaszság.

A 29 éves ZaraLena Jackson-t teljesen sokkolta, amikor hatalmas hajcsomók maradtak a fésűjén 2020 júliusában és hat héten belül teljesen szinte teljesen kihullt a haja. Egy alopecia nevű autoimmun betegséget diagnosztizáltak nála, ami foltos hajhullással jár és nincs ismert gyógymódja - írja a Northfoto.

ZaraLena Jackson sokkot kapott, amikor csomókban kezdett hullani a haja.Forrás: ZaraLena Jackson / SWNS/© ZaraLena Jackson / SWNS/Zaralena Jackson / Swns

A modellt és influenszert nagyon megviselte a hajhullás, úgy érezte, megfosztották a személyazonosságától. Tehetetlennek érezte magát, mivel az orvosok sem tudtak neki segíteni, de megfogadta, hogy nem adja fel és küzdeni fog azért, hogy megtalálja a megfelelő gyógymódot. Ennek meg is lett az eredménye, most új kezelésbe kezd. Ennek során ultraibolya fényt használnak majd a haj újbóli növekedéséhez. ZaraLena azt tervezi, hogy megosztja tapasztalatait az új kezeléssel kapcsolatban, amit 2022 elején fog elkezdeni, abban a reményben, hogy ha beválik, akkor segíthet azoknak az embereknek, akik szintén hajhullással küszködnek. 

ZaraLena Jackson-nál alopeciat, egy autoimmun betegséget diagnosztizáltak.Forrás: ZaraLena Jackson / SWNS/© ZaraLena Jackson / SWNS/Zaralena Jackson / Swns