plasztikai műtét fotó Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Étteremben tett látogatást Victoria Beckham a plasztikai műtétje után, az emberek pedig zavarba jöttek új kinézetétől. 

Köztudott, hogy a világsztárok kortalansága nemcsak a genetikájuknak köszönhető, hanem a plasztikai sebészeknek is. Habár nem árt a műtétekkel vigyázni, hiszen nem egy elbaltázott beavatkozást láttunk már, és sokan viszik túlzásba ezeket az operációkat, míg végül felismerhetetlen és eltorzult lesz az arcuk.

Mire képes a plasztika? Sztárok, akiket teljesen átszabott a sebészkés

A showbiznisz kegyetlen világ: ha nem vagy elég fiatal és szép, azonnal kiejtenek. Sok híresség ezért bármire képes. A Life.hu most azokat a sztárokat gyűjtötte össze, akik menet közben teljesen elveszítették eredeti arcvonásaikat.

Reméljük, Victoria Beckham nem esik ebbe a hibába, habár elindult ezen az úton. A róla készült legutóbb ielentések és lesifotók legalábbis erről szólnak. Az biztos, hogy az egykori énekesnő újabb plasztikai műtéten esett át, ezután ment el egy étterembe, ahol a hírek szerint az emberek megdöbbenéssel fogadták teljesen megváltozott külsejét.

Felismerhetetlen plasztikai műtétje után Victoria Beckham - Fotó Forrás: ROL/X17online.com/ROL/X17online.com/Rol/X17online.Com

Természetesen nemcsak a külföldi hírességek fekszenek szívesen kés alá, sok magyar sztár plasztikáztatott már. Ők azok!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.