Hatévesen amputálták az egyik lábát, mégis sikeres modell lett belőle - Fotó

modell fotó Cherie Louise amputáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell és divattervező, a 29 éves Cherie Louise hatéves volt, amikor csontrákot diagnosztizáltak nála. Amputálni kellett a bal lábát és a medencéjének a felét, hogy megmentsék az életét. 

Cherie Louise hat éves volt, amikor rájött, hogy valami nincs rendben vele: folyamatosan magas láza volt, tartós fájdalmat érzett a bal csípőjében, nehezen futott és nehezen tartott lépést a többi gyerekkel az iskolában. Számtalan orvoshoz elvitték, hogy rájöjjenek, mi okozza a tüneteket, mielőtt végül diagnosztizálták nála az Osteosarcoma nevű ritka csontrákot - írja a Northfoto.

Az osteosarcoma a csontrák egyik formája, ahol a daganatok úgy néznek ki, mint a csontsejtek korai formái, amelyek általában segítenek új csontszövet kialakításában. Cherie szüleit arról tájékoztatták, hogy kislányuk egész bal lábát és a medencéjének a felét amputálni kell, hogy megmentsék az életét. Ez a fajta amputáció, - amelyet külső hemipelvectomiának neveznek -, rendkívül ritka, kockázatos, és jelentősen megnehezíti a protézisek használatát.

Cherie Louise bal lábát hat éves korában amputálták. Forrás: mediadrumworld/cherie.louise/mediadrumworld/cherie.louise/Mediadrumworld/Cherie.Louise

Cherie nehezen tudta megszokni, hogy egy lába van, de rendkívül öntudatos volt, és gyűlölte, hogy állandóan bámulják. Ennek ellenére sikeres modell és divattervező lett belőle, bár a közösségi médiában sok bántás érte fogyatékosságával kapcsolatban, néhányan azzal vádolták, hogy azért hivalkodik amputált lábával, hogy felhívja magára a figyelmet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.