Így még soha nem láthattuk Angelina Jolie gyerekeit: egy fotón majdnem az összes csemete

Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Jesse Grant -
Zahara Jolie-Pitt Shiloh Jolie-Pitt Knox Jolie-Pitt Maddox Jolie-Pitt Vivienne Jolie-Pitt Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rég nem láthattuk Angelina Jolie-t a gyerekeivel együtt, most azonban mindegyikükkel egyszerre jelent meg egy premieren. 

Angeline Jolie a Marvel Studios gyártásában készült Örökkévalók című film premierjén vett részt, de nem egyedül érkezett. Tőle szokatlan módon a gyerekeivel együtt pózolt a vörös szőnyegen, de valamiért nem mindegyikük jelent meg, vagy legalábbis nem mindegyikük állt a fotósok kamerái elé. Maddox Jolie-Pitt, Vivienne Jolie-Pitt, Zahara Jolie-Pitt, Shiloh Jolie-Pitt és Knox Jolie-Pitt kísérték el édesanyjukat, Pax azonban nem jelent meg a premieren.

Maddox Jolie-Pitt, Vivienne Jolie-Pitt, Angelina Jolie, Zahara Jolie-Pitt, Shiloh Jolie-Pitt, and Knox Jolie-Pitt Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Jesse Grant

Az Örökkévalók egyébként a Marvel-moziuniverzum huszonhatodik filmje, a főszerepben többek között Angelina Jolie, Richard Madden, Kumail Nanjiani és Salma Hayek is megtalálható, de a Trónok harcából ismert Kit Harington is szerepel a filmben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.