Nyerő páros: Nádai Anikó csúnyán leégette magát - ezt nehéz lesz kitörölni az emlékezetünkből

Nyerő páros színész szakács Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádai Anikó erősen kezdte a Nyerő páros legújabb évadát.

Gusztáv és barátnője egy szatyor karfiollal érkeztek meg a Nyerő páros villájába. Elmesélte, hogy az anyukája adta neki, és nem akarta, hogy megromoljon, ezért inkább magával vitte. Nádai Anikó megkérdezte tőle, hogy valóban főz-e, és hogy sokat főz-e. Viszonylag gyorsan kiderült, hogy Anikó arra volt kíváncsi, hogy Gusztáv szakács-e - fogalma sem volt arról, hogy a férfi színművész.

Persze hamar nagyon kínossá vált a szituáció, Anikó úgy döntött, inkább elmenekül egy időre.

Molnár Gusztáv A fekete múmia átka című filmben Fotó: Sebestyén Gábor - Film Positive

Molnár Gusztáv színész. A Kaposvári Egyetemen végzett, ott szerezte színművész diplomáját. Ezután egy darabig szabadúszóként dolgozott, majd 2009-2012 között a Szputnyik Hajózási Társaság tagja volt. 2012-2014 között a Miskolci Nemzeti Színházhoz szerződött. Később egyik alapítója és vezetője volt a Terminal Workhouse társulatának. Filmekben, sorozatokban is rendszeresen láthatjuk: Mellékhatás (2020), A Tanár (2019), Csak színház és más semmi (2019), Drága örökösök (2019-), és még sokáig folytathatnánk a felsorolást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.