Tóth Andi alig emlékszik valamire 15 éves kora előttről

gyerekkor Dancing with the Stars Andrei Mangra Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton a Dancing with the Starsban a hírességek egy-egy szép emléket, vagy éppen ellenkezőleg, életük egyik nehéz időszakát elevenítették fel az Emlékek éjszakája alkalmából. Tóth Andi visszaemlékezését az egész stúdió megkönnyezte.

Tóth Andi lelkileg igazán megterhelő adást tudhat maga mögött. Andi és Andrei érzelmes bécsi keringőt táncoltak, melyben Andi édesapjával való kapcsolatát jelenítették meg.

- emlékezett vissza az énekesnő.

Számára fájó pont a gyermekkora, és nincs is túl sok emléke azokról az évekről. A produkció végére az egész stúdió meghatódott, a zsűritagoknak a szava is elakadt, egy kicsit mindenki megkönnyezte a koreográfiát.

- mondta a produkció után a könnyeivel küszködő Ördög Nóra Tóth Andinak.

Tóth Andi megríkatta az egész stúdiót gyönyörű produkciójával, ám a Dancing with the Stars nézői a megható koreográfia mellett másra is figyelmesek lettek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.